Tobaccostuff.net

Pogoji poslovanja

Cene

Vse cene so izražene v evrih. Prikazane cene na spletni strani www.tobaccostuff.net, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Naročanje blaga

Pri nas lahko blago naročite preko elektronske pošte, po predračunu ali po povzetju. Telefonska naročila je potrebno obvezno še potrditi preko elektronske pošte na naš e-mail naslov: info@tobaccostuff.net.

Kupec prejme elektronsko obvestilo, ko blago odpremimo. Po tem obvestilu je običajno potrebno dan ali dva, da GLS ali Pošta Slovenije blago tudi dostavi na dani naslov ob naročilu. V primeru, da morda želite naročiti blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o tem posebej obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. 

Dostava

Pri tobaccostuff.net stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga.Večino prejetih naročil skušamo odpremiti še isti dan, razen sobote, nedelje in praznikov. Naročeno blago je lahko poslano kot odkupna pošiljka in je do končnega plačila last pošiljatelja. V primeru, da naročenih artiklov ni na zalogi, jih bomo dostavili v roku 10 delovnih dni. V primeru daljšega dostavnega roka vas bomo kontaktirali preko vaših posredovanih kontaktnih podatkov in se dogovorili o možnosti dostave.

Dostavo izvajamo v sodelovanju s GLS in Pošto Slovenije. Običajno je med delovniki naročeno blago na naslovu prejemnika naslednji dan, ali v dveh dneh od odpreme blaga. (Primer: če danes odpremimo blago, ga GLS ali Pošta Slovenije predvidoma dostavi že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). V času praznikov in med vikendi se rok dobave ustrezno podaljša. V primeru, da vas v času dostave ni doma, imate možnost naročene izdelke prevzeti v vaši enoti Pošte Slovenije.

Stroški dostave

Stroški dostave so za nakup po povzetju in znašajo od 5Eur + DDV - odvisno od teže in države v kateri se kupec nahaja. Pri plačilu z gotovino ob prevzemu (plačilo po povzetju), se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije, ki znaša 0,96 EUR za pakete v vrednosti do 96 EUR, pri paketih z vrednostjo od 96 EUR do 501 EUR je strošek provizije 1 % vrednosti paketa, nad vrednostjo paketa 501 EUR pa znaša provizija Pošte Slovenije 5,01 EUR.
Za višino provizije pri plačilu po predračunu, se pozanimajte pri banki ali pošti, preko katere izvajate plačilo.

Prevzem

Ko je naročeno blago pripravljeno za dostavo, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.
Prevzem se vrši na osnovi identifikacijskega dokumenta osebe, katere podatki (ime in priimek) so bili navedeni kot prejemnik ob oddaji zahtevka za dostavo.

Plačila

Naročene izdelke lahko plačate preko transakcijskega računa, po predračunu ali po povzetju.

Napačni podatki

Če ste po opravljenem nakupu ugotovili, da ste nam posredovali napačne podatke ali pa bi želeli spremeniti naslov prejemnika, nam spremembo podatkov sporočite po telefonu: +386 (0)41 369 983 oz. po e-pošti: info@tobaccostuff.net

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 30 dneh vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi kupljenega blaga. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v tridesetih dneh od prejetja blaga in sicer na kontaktni e-naslov info@tobaccostuff.net, blago pa vrniti v nadaljnjih petih dneh. Možnost vračila ne velja v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža oz. varnostni pečat. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino, ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.
Blago lahko v roku petih dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete, tako da kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Derma Op d.o.o., Kajuhova 1, 8250 Brežice, Slovenia. Stroške vračila krije potrošnik.V primeru pošiljk z odkupnino, si pridržujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.

Prosimo vas, da izdelek vrnete v originalni embalaži.Izdelek mora biti nepoškodovan, še vedno obdan z zaščitno folijo in v nespremenjeni količini. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega ali poslovnega bančnega računa, ki nam ga morate v tem primeru sporočiti. Ne izplačujemo gotovine !
Odstop od pogodbe ni mogoč pri pogodbah, katerih izdelek je bil fizično poškodovan.

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se nahaja v elektronski obliki na sedežu podjetja Derma Op d.o.o., Kajuhova 1, 8250 Brežice. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@tobaccostuff.net ali po telefonu +386 (0)41 369 983 (od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00 ure).

Preklic naročila

Prejeta naročila lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo že odpremljeno, oz. najkasneje 1 uro po oddaji naročila. Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte info@tobaccostuff.net . V elektronskem sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:

V naslovu sporočila: Preklic naročila
V vsebini sporočila:

Garancija

Za pogoje uporabe in garancijo izdelka veljajo pogoji in garancija proizvajalcev izdelkov.
Varnost in zasebnost
Vsi podatki, pridobljeni ob naročanju, bodo uporabljeni izključno v namene naročanja izdelkov .
 Za vsak nakup zagotavljamo tudi  upoštevanje vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.tobaccostuff.net v celoti ostali v lasti podjetja Derma Op d.o.o. in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Splošno

Tobaccostuff.net skrbi in se trudi, da je spletna stran ažurna in točna, vendar so napake možne, za kar se že vnaprej opravičujemo. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani www.tobaccostuff.net, kakor tudi splošnih pogojev. Vsaka uporaba slik, logotipov ali blagovnih znamk,  je brez pisnega dovoljenja lastnikov prepovedana in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic in blagovnih znamk.

Podjetje Derma Op d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
Z oddajo naročila kupec sprejema splošne pogoje poslovanja.
 
Za vse dodatne informacije pokličite +386 41 369 983, ali pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
 

 

Vizitka

Derma Op d.o.o.
Kajuhova ulica 1
8250 Brežice
Slovenia

Davčna št.: SI11858249
Matična št.: 6174981000

E-mail: info@tobaccostuff.net
GSM: +386 (0)41 369 983
© 2024 tobaccostuff.net | O piškotkih | Pogoji poslovanja